architectural design 1
Полезно

Сгъваеми врати

Интересен факт при сгъваемите врати е, че те рядко се използват за входни врати. През повечето време се монтират като преградна стена, поради тяхната лека конструкция, лесното сгъване и интересен дизайн. На пазара се предлага голямо разнообразие, което може да задоволи всеки вкус.

Разделяне на пространства

Когато става въпрос за отделяне или споделяне на пространство, сгъваемата врата е перфектното решение на проблема. Този модел позволява гъвкавост и може да бъде монтиран във всяко едно помещение, като например: дом, офис, нощен клуб, ресторант.

Помещения:

Ако имате разхвърлени гардероби в спалнята вратата сгъваемата врата е чудесен начин да скриете тази бъркотия  без това да Ви вкарва в излишни разходи за традиционна  врата.

Имате малък апартамент с преходни стаи? Сгъваемите врати  са удачен вариант за отделяне при нужда от лично пространство  в определени часове от денонощието, но лесно се и премахват, за да го добавите отново в своя дом, ако е необходимо. 

Граде - врата

Кухни:

В дома, в ресторанта или в клуба може да откриете, че миризмите, звуците и неприятната каша от кухнята могат да се пренесат и във Вашата трапезария. С едно разгъване на вратата, тази неприятна гледка може да остане извън полезрението Ви по време на хранене.

 Конферентни зали:

 В бизнес средите, големите компании и университети, необходимостта от осигуряване на големи пространства  за по-специфични нужди е от голямо значение. Ето защо тези разделители за стая идват във всички форми, размери и материали (понякога дори и с високотехнологични електронни системи на коловоза), които могат да направят една аудитория в уютно конферентна зала или малка класна стая в гигантска лекционна зала.

Поставена в дома или в офиса тази врата Ви спестява излишни разходи за реконструкция, като са нужни само няколко леки корекции.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *