Блиндирана входна врата модел T-901
Полезно

Блиндирана врата от серия Елеганс

Турският производител Kartal е от години на пазара. С наложило се име, предлага различни входни блиндирани врати, чиито качествени характеристики, покриват високи стандарти за сигурност. Цветовата гама и украсата им чрез впечатляващи фрезовки, ще задоволят, дори най-изтънчения вкус.

Серията врати, която е обект на вниманието ни носи името Елеганс. Те са запомнящо красиви, гарантирано сигурни и имат най-високо изпълнение на дизайн и изящни цветове. Най-вероятно се колебаете и се затруднявате, коя врата ще е подходяща за Вашето жилище, то има няколко критерия, на които да наблегнете. Те включват – структура на крило, вид на каса и цветове.

Да изтъкнем предимствата на блиндирани врати Елеганс

Крило

Един от най-важните елементи за една входна врата е крилото. В случая няма да се разочаровате, защото то е от висок клас. Какво включва?

  • материал MDF, който е ламиниран;
  • разположен във вътрешността дебел метален лист с оребрение;
  • една от най-качествените изолации – минерална вата;
  • рамка от метал, умело покрита от профилите MDF;
  • обща дебелина на крилото – 9 см.;

За разлика от някои блиндирани врати с крила дебели 7 см., качествените врати от серия Елеганс ще допринесат за по-добра шумоизолация и топлоизолация. Към крилото има прикрепени 8 бр. шипове, които при затваряне влизат в касата и така правят вратата изключително трудно преодолима от злонамерени нарушители. Възможно е и да си добавите аларма, която се вгражда в крилото. Така, че спокойствието Ви да е пълно! Когато говорим за сигурност, защита и красив външен вид на Вашата нова врата, то Ви препоръчваме да инвестирате и вземете блиндирана врата от серия Елеганс.

Каса

Ако разгледаме касата, тя също има предимства. Плаваща е и облича целия зид, като предлага размери в зависимост от нуждите на клиента. Има вариант, касата на вратата да бъде облечена с MDF плоскости, които дават завършен и елегантен външен вид и така скриват металната каса отдолу.

Цветове и външен вид

Няма по-добро решение, ако търсите индивидуалност и лукс! Разнообразието им от 6 запомнящи се цвята ще Ви даде достатъчно свобода, за да се съобразите с интериора, спирайки се на най-удачната в стилово отношение входна врата. Като допълнение, защо врата на Картал от серия Елеганс ще бъде прекрасен избор за дома Ви, не можем да не подчертаем факта, че ще предизвикате възхищение у всички съседи, както и ще добиете вътрешно удовлетворение.

С какво са по-добри от другите врати?

Масово входните врати имат не толкова надеждни заключващи системи, изолации, които не предпазват достатъчно, нямат регулация на касите, недостатъчно первази и незавършен външен вид. Всичко това можете да избегнете, поръчвайки си блиндирана врата от препоръчаната серия. Ще получите красива врата за дълго време, съобразена с модните тенденции и на първо място изработка покриваща всички изисквания за качество.

5/5 - (3 votes)