Блиндирана входна врата за къща
Полезно

Каква е особеността на вратите на Порта Нова?

Ние доставяме широка гама от фурнир, метал, стъклени модели и размери.  Нашите експерти ще ви помогнат да инсталирате всеки закупен модел във вашия апартамент или вила. Продуктите също са различни по дизайн и материал. Някой харесва класиката на различните епохи на културата, като продуктите от серията Ефапел. Привържениците на строгия минимализъм избират серия Стандарт, която пък е на добра цена. Ако държите на качество закупете от серия Граде.

Възможно ли е да избирате дръжките на вътрешна врата

drazhka shild staromoden stildrazhka rozetka moderen stil

Можете да изберете любимите си комплекти дръжка от серия Стандарт като например дръжки „цял Шилд”, ако държите на по старомодния дизайн, или дръжки „Розетка”, ако се придържате към модерния стил. В каталога „Аксесоари“, може да видите богатия ни избор на модели дръжки.

 

Наличието на стъкло и неговата прозрачност

Стъклата придават мистерия и оригиналност. Модерното производство произвежда матирано и полупрозрачно стъкло на вратата с такава здравина, че те служат като допълнителна защита. В допълнение, инсталирането на врати със стъкло много облагородява стаята.

Какво определя надеждността на входната врата

Силата и надеждността са основните показатели за качеството на продуктите ни. В нашия каталог ще намерите оригинални модели врати както от метал, така и от MDF. Някой модели са покрити с полимерна прахова боя, а други приличат на дърво. Те са оборудвани със защитни метални листове, така че надеждността на такива продукти е висока.

Избор на входна врата

Вземете решение за желаната степен на защита – ако живеете в нефункционален квартал, тогава трябва да помислите за закупуване на блиндирана врата. При тях, освен че имате активни шипове на двете независими една от друга заключващи системи, имате и пасивни шипове на крилото, които влизат в касата при затворено състояние и ви подсигуряват защита и здравина.

Как да си закупя врати

Процедурата започва със записване за размери като е най-добре да дойдете на място в шоурума, където ще получите нужната информация за търсените от Вас врати. След като си запазите удобен за вас час и ден за размери ще бъдете посетен от техническо лице, което освен че ще измери, ще Ви даде и препоръки, ако е необходима някаква корекция. След като Ви се вземат размери трябва да посетите шоурума за да Ви изготвим индивидуална оферта за желаната от Вас поръчка и да заплатите, за да бъдете насрочен за монтаж, който ще се състои в рамките на 10 дни.

Какви са гаранциите

Компанията „Порта Нова” предоставя гаранция на клиентите – пет години на вратите и една година на монтажа. Работим само с професионалисти, които са прецизни и се съобразяват с вас и вашите желания.

Rate this post