ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Въпроси и отговори?

Тук ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси относно предлаганите продукти в Порта Нова.

Полезни съвети

Ако имате нужда от допълнителна информация, можете да получите полезни съвети за входните и интериорните врати от нашия блог.

Онлайн консултация?

Можете да се свържете директно с наш служител от вградения онлайн чат в сайта. Ще получите бърз и точен отговор на всичките си въпроси.

Експресна консултация

За експресна консултация, не се колебайте да се свържете с нашите сътрудници. Ще получите специално внимание и ще разберете това, което ви интересува.

Виж контактите!

По какво се определя дали една врата е лява или дясна?

Когато вратата се гледа от вътрешната страна, ако пантите са от дясно, то тя е дясна, а ако са от лявата страна – лява.Възможно ли е да бъде подменено стъкло на интериорна врата?

Да, стъклата при интериорните врати са цели и подмяната им е много лесна.От какви материали се изработват интериорните врати?

Предлаганите от нас интериорни врати са изработени от High Density Fiberboard (HDF) плоскости. Това са високоплътностни плоскости, създадени от дървесни частици, примесени с естествена смола и лепило, за придобиване на по-голяма якост.Интериорните врати подходящи ли са за баня?

Вратите са от HDF материал и са покрити с PVC фолио, което ги прави влагоустойчиви, но не са водоустойчиви. Подходящи са за баня в случаите, когато има преграда и няма директен контакт с вода. Можете да разгледате нашите врати за баня, създадени специално за тази цел.Предлагате ли изработка по размери на клиента?

Не, ние не сме производител на врати, а вносител. Въпреки това, разполагаме с разнообразни размери и варианти, които са подходящи почти за всеки зид и отвор.Монтажът включен ли е в цената?

Не, монтажът се заплаща допълнително.Мога ли да поръчам врата без монтаж?

Да, разбира се. Монтажът не е задължителен, но е препоръчителен, за гарантиране на дълготрайна и безпроблемна експлоатация на вратите.Предлагате ли вземане на размери преди монтажа?

Предлагаме безплатно вземане на размери, което е гаранция за точния избор на най-подходящите врати.Как се определя цената на интериорните врати?

Цената на интериорните врати е различна в зависимост от модела, от неговото покритие, вида и размера на касата.Мога ли да закупя врати на изплащане?

Да, ние работим с TBI и можете да закупите врати на изплащане за различен период от време и месечни вноски, според бюджета Ви.Само плащане в брой ли приемате?

Можете да платите по какъвто начин прецените – в брой, с кредитна, дебитна карта или по банков път.Каква е цената на доставката при монтаж?

При заявен монтаж, доставката на вратите е напълно безплатна, без значение от техния вид, брой и цена.Каква е цената за вземане на размери?

Вземането на размери е безплатно при заявен монтаж.3000 кв.м търговска площ
2500 врати на склад
60 нови модела всяка година
10 шоурума в страната