Интериорни врати - митове срещу факти
Полезно

Интериорни врати – митове срещу факти

За нашите интериорни врати и техните качества и характеристики се носят много митове, които ще Ви докажем, че са единствено измислица на завистливата конкуренция или нищо неразбиращия потребител. Как ще го направим? Като изтъкнем фактите, разбира се!

Ето няколко много добри и полезни качества, които нашите модели притежават.

I. Не се заблуждавайте, ако чуете следното изказване: “Интериорните врати са изградени от МДФ”, тъй като то е абсолютно невярно. МДФ-ът е материал с доста по-ниско качество от този, който ние всъщност използваме, а именно ХДФ. Нека поясним какво представлява той. Това са плоскости от фибри с висока плътност, които са много по-фино пресовани от дървесните частици, използвани при направата на МДФ. Температурата и налягането, при които процесът протича са значително по-високи. По този начин се получава устойчив краен продукт, издръжлив на надраскване.

II. Крайно време е митът: “Крилата на интериорните врати са кухи”, да бъде разбит завинаги. Има три варианта за пълнеж, както следва: пчелна пита – за олекотена конструкция, по-масивен вариант с рамка от иглолистна дървесина и допълнително оребрение и монолит – хоризонтални и вертикални плоскости, съединени по между си за абсолютно плътна конструкция.

Интериорна врата

III. Знаете ли, че най-често задаваният въпрос от клиенти е: “Това е фолио, нали?” Е, не, не е! Покритието отново бива няколко вида: ПВЦ – поставено посредством машини, полипропиленов ламинат или естествено покритие, състоящо се от един или няколко слоя дървесни частици залепени с помощта на смоли и лепила.

IV. Може да станете свидетел и на: “След монтажа на вратите, трябва ли да викаме отново майстор да обръща зида, тъй като това е допълнителен разход?” Абсурдно щеше да е в днешно време, все още на пазара да се предлагат само фиксирани каси. Нямаше ли това да означава, че сме заседнали във времето, спирайки да се развиваме?! С регулируемите каси и двата комплекта плаващи первази, с които нашите модели врати разполагат, няма да има нужда от довършителни ремонти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *