Метална входна врата модел 093-G от Порта Нова Пловдив
Полезно

Пет причини да закупите метална входна врата

Мислите ли, че старата дървена врата е достатъчно стабилна и ви дава сигурност и удобство във вашия мил дом. Ако не сте убедени, то аз ви препоръчвам да смените входната си талашитена врата с изцяло метален модел.

Това, което се предлага на пазара в днешно време, представляват метални входни врати, които са подобрявани и усъвършенствани през годините и е логично те да бъде по-здрави и издръжливи във времето. Материалите, използвани за направата им също са по-качествени от тези, които са били преди.

Моделите от серия Комфорт и Уют са тези, към които бих желала, заедно с вас, да насочим вниманието си. Нека сега ви изложа и петте причини да закупите подобен вид врата.

Причина номер 1:

Това са входни врати, които са изцяло метални. Факт, който ви гарантира безопасност и сигурност у дома. Металните плоскости са праховобоядисани или са с машинно поставено топло пренесено ПВЦ покритие в разнообразни цветове и декорации по ваш вкус.

Причина номер 2:

Тя е свързана с пълнежа на вратите от тези две серии, а именно допълнително метално оребрение, за да бъдете напълно и абсолютно подсигурени в своето собствено жилище и изолация тип „пчелна пита”, за да ви е топло и безшумно.

Метална врата

Причина номер 3:

Важна част от характеристиките на външните врати е и заключването. При изцяло металните врати то е тристранно, т.е. отстрани на крилото, от горе и от долу има активни шипове. Може да избирате, също така и между варианти на врати с една или две брави. Всичките модели са и с монтиран върток.

Причина номер 4:

Пантите, които са използвани при металните врати са т. нар. скрити панти, които са три на брой и при затворено положение на крилото, не се виждат от нито една от двете страни на вратата. Това подобрение е направено, за да изглеждат, новите модели, много по-изящни и красиви.

Причина номер 5:

Последният факт, за който ще ви разкажа е свързан с прага на моделите от следните две серии, изброени по-горе. В случая, той бива вграден, което е от голямо удобство за вас, тъй като не се налага да купувате друг допълнително.

Това бяха петте причини, с които се надявам да съм ви убедила да закупите нова входна метална врата за дома си.

Пет причини да закупите метална входна врата
Гласувай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *