Метална входна врата модел 093-G от Порта Нова Пловдив
Полезно

Пет причини да закупите метална входна врата

Мислите ли, че старата дървена врата е достатъчно стабилна и ви дава сигурност и удобство във вашия мил дом. Ако не сте убедени, то аз ви препоръчвам да смените входната си талашитена врата с изцяло метален модел.

Това, което се предлага на пазара в днешно време, представляват метални входни врати, които са подобрявани и усъвършенствани през годините и е логично те да бъде по-здрави и издръжливи във времето. Материалите, използвани за направата им също са по-качествени от тези, които са били преди.

Моделите от серия Комфорт и Уют са тези, към които бих желала, заедно с вас, да насочим вниманието си. Нека сега ви изложа и петте причини да закупите подобен вид врата.

Причина номер 1:

Това са входни врати, които са изцяло метални. Факт, който ви гарантира безопасност и сигурност у дома. Металните плоскости са праховобоядисани или са с машинно поставено топло пренесено ПВЦ покритие в разнообразни цветове и декорации по ваш вкус.

Причина номер 2:

Тя е свързана с пълнежа на вратите от тези две серии, а именно допълнително метално оребрение, за да бъдете напълно и абсолютно подсигурени в своето собствено жилище и изолация тип „пчелна пита”, за да ви е топло и безшумно.

Метална врата

Причина номер 3:

Важна част от характеристиките на външните врати е и заключването. При изцяло металните врати то е тристранно, т.е. отстрани на крилото, от горе и от долу има активни шипове. Може да избирате, също така и между варианти на врати с една или две брави. Всичките модели са и с монтиран върток.

Причина номер 4:

Пантите, които са използвани при металните врати са т. нар. скрити панти, които са три на брой и при затворено положение на крилото, не се виждат от нито една от двете страни на вратата. Това подобрение е направено, за да изглеждат, новите модели, много по-изящни и красиви.

Причина номер 5:

Последният факт, за който ще ви разкажа е свързан с прага на моделите от следните две серии, изброени по-горе. В случая, той бива вграден, което е от голямо удобство за вас, тъй като не се налага да купувате друг допълнително.

Това бяха петте причини, с които се надявам да съм ви убедила да закупите нова входна метална врата за дома си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *