Плъзгащи интериорни врати
Полезно

Направи живота си по-лесен с плъзгащи интериорни врати

Все по-често чуваме хората да се оплакват, че нямат място в дома си и все не достига някой шкаф. Купуваме все повече вещи, за които се чудим как да си осигурим нужното пространство. В днешно време маломерните жилища са често срещани заради ниската им цена. Едно добро и практично решение при обзавеждане на такъв дом или просто, за да си освободим място е плъзгащата врата. Тя е едно нестандартно и индивидуално решение, което осигурява плавно преминаване от едно помещение в друго и осигурява повече пространство. Мястото, което се използва за стандартните крила сега е свободно и съвсем спокойно може да се направи шкаф, рафтове или красива украса.

Интериорни врати с плъзгащ механизъм

На пръв поглед изглеждат като останалите интериорни врати, но са с плъзгащ механизъм в горната си част. По желание на клиента може да бъде закрит с перваз, а може и да се облече зида с каса, за да има по-завършен вид. В долната си част има водач, който спестява долния механизъм, за да не се спъваме в него и да се чудим как да го скрием и почистим.

Плъзгаща врата

Красиви плъзгащи интериорни врати

Вратата е стабилна и красива без да се налага довършителни дейности. Според стила на обзавеждане в дома може да изберем модел с фрезовка или стъкло, а защо не и изчистен вариант в земни тонове. За сервизно помещение е доста предпочитан и удачен вариант, в предвид малката квадратура на тези помещения и откъм коридора се осигурява лесен достъп. Също така с тях може да се преустрои и самото помещение, което ще даде възможност да има няколко зони, които да изпълняват различни функции. По този начин в банята може да се отдели помещение за пералня. Като се осигури нужна вентилация и подходящо осветление.

Затварянето е плавно, безшумно и безопасно. Няма панти или език, при които има опасност от нараняване. Според вашия интериор, разположение и изисквания, те могат да се използват не само като врати, но и като портали.

Така домът ни придобива индивидуалност и различен дизайн, повече пространство и комфорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *