pexels lina kivaka 1661576
Полезно

Входни врати в RAL цветове

Представете си как получавате вратата, която обичате, в точния цвят, който искате, независимо дали това е антрацитно сиво, луксозно черно, искрящо жълто или дори ярко зелено. Не търсете повече, защото тези опции най-накрая са тук.

Разнообразие от входни врати

Ние предлагаме широка гама от зашеметяващи външни пожароустойчиви врати, изпълнени в много различни цветове на RAL покрития. “RAL” системата е последвана от широко признат в бранша набор от числа, които се отнасят до точен цвят, така че винаги да се постига еднаквост и последователност. Ние предлагаме много цветови опции. Ако не е непременно светлият цвят, който търсите, и повече от неутрален тон за по-модерен акцент, тогава можем да предложим вратите напълно завършени в черни, сиви, кремави и бели RAL цветове. Избирането на RAL цвят може да разчупи до голяма степен фасадата на сградата или къщата Ви, като по този начин я накара да изпъкне още повече. Поцинкованите листи са професионално прахово боядисани и висококачественото им покритие ги прави фантастичен избор за външни врати на жилищни, търговски, дори и промишлени сгради.

Ако търсите различна и отличаваща се входна врата или просто като упражнение за спестяване на време, тогава нашата гама от готови цветни входни врати ще направи точно това. Ние ви облекчаваме неприятностите, че трябва да боядисвате вратата на място или в дома си, вратата е напълно готова и готова за монтаж.

pexels vincent rivaud 2147480

Цветове на входните врати

По-ярките цветове правят фасадата по-примамлива, те със сигурност са смело изявление и ще придадат характер и стил на целия имот, превръщайки вратата във фокусна точка, която ще привлича погледите на вашите гости към нея. Нашата гама не спира само до тук… ние също предлагаме елегантно изглеждащи врати в цветове, подходящи за индустриален стил, което е отлична опция за тези с апартаменти, които искат да добавят урбанистичен външен вид на вратата с класен завършек или дори търговски имоти като офиси, които търсят да добавят подобен модерен акцент. Тези врати се предлагат в опции по поръчка, така че да можем да направим вратата повечето пъти по вашите точни размери.

Голям плюс на пожароустойчивите врати е, че те могат да бъдат еднокрили и двукрили и освен всичките им качества, те задържат разпространяването на огън до 60 или 120 минути, с помощта на термонабъбващото уплътнение по протежение на касата. Това означава, че можете да изберете входна врата така, че да отговаря на вашите предпочитания. Какво повече можете да поискате?

Зашеметяващите цветове на пожароустойчивите врати са на много разумна цена. Може ли наистина да стане по-добре? Отидете и купете вратата си днес и няма да съжалявате!

Rate this post