4500H
Полезно

Интериорни врати Efapel – характеристики

Здравейте, приятели!

Днес ще Ви запозная с една серия интериорни врати, която излезе много скоро на българския пазар. Може би все още не сте чували за нея. Това е серия Efapel. Вратите са с полско качество и много добри цени.

Ако все още не сте се запознали със серията, а възнамерявате да сменяте вратите вкъщи – това е вашата статия!

Интериорните врати от серия Еfapel, както разбрахте, са полски, много качествени и достъпни. Произведени са от HDF панел, с рамка от масивна иглолистна дървесина.

Покрити са с Еко – фурнир. Много близък до естествения такът. Самото покритие е гладко, което позволява изключително лесното поддържане и почистване на вратите. Съвсем лесно само с чисто парцалче, мокра кърпичка или пък с някакъв лек препарат.

Цветовата гама на серията е изключително разнообразна и богата. Стандартно при интериорните врати всяка серия предлага няколко стандартни цвята. Тук имаме 6 различни и много интересни и актуални цветове.

Цветова  гама

cvetove 1

Всички цветове са съобразени с актуалните тенденции на пазара и са лесно напасващи към вече избран дизайн или друг цвят врати/ламинат/стени.

Спирайки се на точния цвят за Вас, остава да изберете подходящ патрон и дръжка. Патроните, от които може да избирате са: Стандартен такъв – с един ключ за от двете страни, секретен – с три метални ключа или WC – с върток от вътрешната страна на вратата.

При серия Efapel има 2 различни варианти на дръжки

Серията предлага различни размери каси, съдържащи плаващи первази, които ги правят регулируеми. Размерите на касите са, както следва:

  • 7-10см;
  • 10-14см;
  • 14-21см;
  • 21-28см;
  • 28-35см.

Ако имате кривини или неравности на стените и няма как да се спрете на даден размер каса, серия Efapel предлага и уширителни планки, с помощта, на които спокойно може да се скрият тези неравности. Уширителните планки се използват и изписват също и когато стената е между два размера каси. Пример: За зид 28,5см може да се комбинира малка каса 10-14 с уширителна планка за остатъка.

imgpsh fullsize anim

Уширителната планка се предлага във всички цветове на серията и е с дължина 22см. Подлежи на корекция и подрязване, за да се използва толкова колкото е необходимо от нея.

Стандартно при определянето на цената за една интериорна врата се взема под внимание размерът на касата и моделът, но ориентировъчно цената би излязла около 300лв.

Гарантирам, че ще останете много доволни, ако изберете серия Efapel,  изгодни, сигурни и надеждни врати, които си заслужават!

Rate this post